Kroniek

Kroniek van Heythuysen 2020

Elk jaar wordt er een Kroniek van Heythuysen over het afgelopen jaar uitgegeven. In deze Kroniek staat in chronologische volgorde een opsomming van feitelijkheden, gebeurtenissen en evenementen die vorig jaar plaatsvonden in de kern Heythuysen aangevuld met relevante foto's. Het boekwerkje bestaat dit jaar uit 64 pagina's. De Kroniek van Heythuysen 2020 is gratis voor de leden van Heemkundevereniging Heitse. De Kroniek 2020 is samengesteld door Stan Backus en John Vestjens.

De Kroniek van Heythuyen 2020 is zodra de coronamaatregelen het toelaten verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Primera Plantinga, Sport en Mode Verheggen en het Bibliocenter. Eerder verschenen publicaties zijn uitsluitend verkrijgbaar bij het Bibliocenter. Ook de Kronieken van voorgaande jaren zijn hier verkrijgbaar. De prijs voor de Kroniek van Heythuysen 2020 bedraagt € 3,95.

Hieronder ziet u eerdere edities van de Kroniek. Klik op de afbeelding voor een grotere afbeelding.