Kroniek

Kroniek van Heythuysen 2019

Elk jaar wordt er een Kroniek van Heythuysen over het afgelopen jaar uitgegeven. In deze Kroniek staat in chronologische volgorde een opsomming van feitelijkheden, gebeurtenissen en evenementen die vorig jaar plaatsvonden in de kern Heythuysen aangevuld met relevante foto's. Het boekwerkje bestaat dit jaar uit 68 pagina's. De Kroniek van Heythuysen 2019 is gratis voor de leden van Heemkundevereniging Heitse. De Kroniek 2019 is samengesteld door Stan Backus en John Vestjens.

De Kroniek van Heythuyen 2019 is vanaf woensdag 11 maart 2020 verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Heemkundevereniging Heitse, Primera Plantinga en het Bibliocenter. Eerder verschenen publicaties zijn uitsluitend verkrijgbaar bij het Bibliocenter en Heemkundevereniging Heitse. Ook de Kronieken van voorgaande jaren zijn hier verkrijgbaar. De prijs voor de Kroniek van Heythuysen 2019 bedraagt € 3,95.

Hieronder ziet u eerdere edities van de Kroniek. Klik op de afbeelding voor een grotere afbeelding.