Contact


Wilt u zich aanmelden als lid, scroll dan naar beneden.

Stel hier uw vragen of geef opmerkingen door. Als u lid wilt worden van onze vereniging, scroll dan verder naar beneden en gebruik het online aanmeldingsformulier.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.U kunt ons ook gewoon mailen


Lid worden

 

Indien u belangstelling hebt voor onze vereniging en u wilt lid worden, dan kunt u dit kenbaar maken door ons een mail te sturen onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mail adres. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. 

Het lidmaatschap/abonnement kost € 25,- per jaar. U bent dan lid en ontvangt ieder jaar gratis de publicaties: de Heitser Kalender, het verenigingstijdschrift de Bössel (2x) en de Kroniek. Daarnaast heeft u gratis toegang tot de activiteiten van de heemkundevereniging zoals excursies en lezingen. 

Woont u buiten de gemeente Leudal (Leveroy uitgezonderd) dan betaalt u € 8,- extra i.v.m. de portokosten voor toezending van de publicaties.  Dit geldt alleen voor leden die woonachtig zijn in Nederland.

Een tweede of derde gezinslid op hetzelfde adres betaalt voor het lidmaatschap € 5,- per persoon en heeft gratis toegang tot alle activiteiten van de heemkundevereniging. De publicaties worden per gezin maar éénmaal gratis verstrekt. 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.