Contact


Stel hier uw vragen of geef opmerkingen door. Als u lid wilt worden van onze vereniging, scroll dan verder naar beneden en gebruik het online aanmeldingsformulier.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.U kunt ons ook gewoon mailen


Lid worden

 

Indien u belangstelling hebt voor onze vereniging en u wilt lid worden, dan kunt u dit kenbaar maken door ons een mail te sturen onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mail adres. Geeft u even aan of u actief of niet-actief lid wilt worden. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. 

Het lidmaatschap/abonnement kost € 25,- per jaar. U bent dan lid en ontvangt ieder jaar gratis de publicaties: de Heitser Kalender, het verenigingstijdschrift de Bössel (2x) en de Kroniek. Daarnaast heeft u gratis toegang tot de activiteiten van de heemkundevereniging zoals excursies en lezingen. 

Woont u buiten de gemeente Leudal (Leveroy uitgezonderd) dan betaalt u € 8,- extra i.v.m. de portokosten voor toezending van de publicaties. 

Een tweede of derde gezinslid op hetzelfde adres betaalt voor het lidmaatschap € 5,- per persoon en heeft gratis toegang tot alle activiteiten van de heemkundevereniging. De publicaties worden per gezin maar éénmaal gratis verstrekt. 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.