Gepubliceerde boeken

Meer dan alleen namen (2017)

Op 24 april 2017 heeft onze heemkundevereniging het boek "Meer dan alleen namen" gepresenteerd.

Dit boek vertelt de verhalen over 46 oorlogsslachtoffers in Heythuysen, Baexem, Grathem en Kelpen-Oler. Klik op de afbeelding om de flyer te vergroten.

De prijs van dit bijzondere boek bedraagt €17,50

U kunt in het bezit komen van dit boek door:

- Het overmaken van €24,75 naar bankrekeningnummer NL85RABO0113325371 t.n.v. Heemkundevereniging Heitse met vermelding van uw naam EN adresgegevens. U krijgt het boek dan toegezonden. Binnen de gemeente Leudal en in Leveroy wordt het boek zonder extra kosten thuis bezorgd en dan maakt u dus €17,50 per exemplaar over.

- Telefonisch te bestellen via de penningmeester van Heemkundevereniging Heitse,           telefoonnummer 0475 - 491358.

- Een mail te sturen door op onderstaande knop te klikken:

- Verder is het boek te koop bij Primera Plantinga, Dorpsstraat 66 te Heythuysen

Presentatie

Op 24 april vond in Eetcafé en Feesttapperij De Tump in Heythuysen de presentatie en de officiële uitreiking van de eerste boeken plaats. Voorafgaand aan deze boekpresentatie hield Hugo Levels een lezing waarin m.n. die periode van de oorlog belicht werd waarin in onze regio de meeste slachtoffers zijn gevallen.

Heitser minse Vertèlle (2014)

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Heemkundevereniging Heitse is op 2 november 2014 het boek ‘Heitser minse vertèlle…’ uitgebracht. Het is een prachtig kleurrijk uitgevoerd boek geworden waarin 25 verhalen van Heitser minse over Heitser minse, over Heitser instellingen en over belangrijke gebeurtenissen in het dorp beschreven staan. De verhalen worden verfraaid door maar liefst 450 foto′s.

Het boek is verkrijgbaar in Heythuysen bij Verheggen Mode, het Bibliocenter en Primera Plantinga.

De prijs is € 24,50

Altijd een mooi cadeau om te schenken met St. Nicolaas, Kerstmis of met een verjaardag.

Heitse, wie 't waas (2009)

Ter gelegenheid van het eerste lustrum van de Heemkundevereniging Heitse werd in het najaar van 2009 het fotoboek 'Heitse wie 't waas' uitgebracht. Het boek telt 156 pagina′s en bevat uitsluitend foto′s die voorzien zijn van een bijschrift.

Dit boek is helaas niet meer verkrijgbaar.