De Bössel

De 21e uitgave van het verenigingstijdschrift De Bössel is klaar zoals u ziet.

Deze nieuwste uitgave is beschikbaar bij de volgende adressen: Verheggen Mode, Primera Plantinga en het Bibliocenter. De prijs is € 4,95. Leden van Heemkundevereniging Heitse ontvangen Bössel no. 21 gratis.

Voor diegenen die nog geen lid zijn van Heemkundevereniging Heitse is het verschijnen van deze 21e uitgave

wellicht een goed moment om zich aan te melden als lid van Heemkundevereniging Heitse.

Voorgaande uitgaven van zowel De Bössel, de Heitser Kalender en de Kroniek zijn uitsluitend verkrijgbaar bij het Bibliocenter.

Opbergmap

Er is ook een opberg/verzamelmap verkrijgbaar om de Bössel en Kroniek in op te bergen. In de opbergmap kunnen maximaal 15 Bössels worden verzameld. De map is uitsluitend verkrijgbaar bij onze penningmeester Hub. Koolen. U kunt de opbergmap bestellen via zijn e-mailadres hub.koolen@hetnet.nl . De prijs bedraagt € 7,95.

Oudere edities van de Bössel

Klik op de afbeelding om te vergroten, in het nieuwe scherm kunt u nogmaals klikken om te vergroten.

Druk Escape om terug te gaan naar het overzicht.

De Bössel nr. 20

De Bössel nr. 19